Рената напуска "Гривните" , иска да е до сина си за рождения му ден

Риалити героинята дари всичките си спечелени гривни на инфлуенсъра Дзами

През ключалката
21:10 - 21 Октомври 2024
5697
Рената напуска "Гривните", иска да е до сина си за рождения му ден

Бойното миньонче Рената напусна „Островът на 100-те гривни“ заради ужасна мъка. Риалити героинята, която се раздаваше в изтощителните игри, се сбогува с приключението, след като не можа да понесе дългата и тежка раздяла с 9-годишния си син, видя Lupa.bg.

„От няколко вечери мисля за него. След броени дни има рожден ден. Представям си как го изненадвам и го гушкам, а той ми казва „мамо“ и целият свят спира. В играта се заредих много, научих се да ценя дори най-малкото и ще изляза възродена. Моля ви, бъдете добри хора, запазете душите си, не всичко е на всяка цена, ако то не ви носи щастие. И се пазете!“, обърна се тя към останалите играчи на сбогуване с екстремната игра.
След кратък размисъл Рената дари всичките си спечелени гривни на инфлуенсъра Дзами, когото смята за лидер с твърда ръка и силен претендент за финала, и така го превърна в най-богатия човек на Острова. Върху китката си той вече носи 45 000 лева. „Не се чувствам най-големия тарикат или най-специалния“, обяви той, след като прибра „имането“.

Дзами

Решението на Рената да се върне при сина си разстрои бившата художествена гимнастичка Мая, която също е майка. „Завиждам й!“, обяви тя и се разплака. Въпреки че страда по децата си, екс спортистката, която е сред стратезите на Острова, няма никакво намерение да зареже играта и да изпусне шанса да покаже на какво е способна.

ЦЕНЗУРИРАНИЯТ СКАНДАЛЕН ФИЛМ ЗА ДАЛАВЕРИТЕ НА ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ И "ВЕЛИЧИЕ" МОЖЕ ДА СЕ ГЛЕДА ТУК