Рени: Не мога да простя на бившия си мъж!

Борис Пилософ липсва физически и морално при отглеждането на децата ни, признава чаровната певица

През ключалката
17:17 - 28 Февруари 2020
13304
Рени: Не мога да простя на бившия си мъж!

Рени споделя, че попфолкът се е променил през последните години дотолкова, че вече не може да се говори за такъм жанр.

„Към днешна дата попфолк музика почти няма. Наложи се стил, който е тотална смесица от жанрове и чието име не знам как да назова, независимо, че се класифицира като така наречената „чалга“. В най-силните години на тази музика се поднасяха мелодични песни, с разнообразие от тематични текстове. Днес нещата са с краката нагоре – еднотипни мелодии, скандална визия, пеене на плейбек, а основното поле за изява са клубовете и дискотеките“ – категорична е певицата.

Рени отново изрази разочарованието си от поведението на бившия си Борис Пилософ, на когото роди две деца и с който се раздели преди години.

„Със сигурност не мога да му простя, че децата ни страдат заради неговото поведение, тъй като няма елементарна комуникация помежду ни. Моите синове с нищо не са виновни и той няма право да избягва своята морална и бащинска отговорност към тях. Опитите ми да комуникираме в името на децата са повече от неуспешни. По този начин той вероятно мисли, че наказва мен, но де факто вреди само и единствено на тях. Няма как да му простя това! Техният баща почти липсва при отглеждането им както физически, така и морално. Срещите им преминават набързо, в рамките на един обяд или вечеря ” – казва тя.

Доскоро имала връзка с мъж, който не иска да разкрива, но днес е сама и чака нова любов. В момента решава да компенсира липсата на гадже с нов тласък в кариерата си.