Рени призна за страха си от Жоро Илиев

Единият от охраната стоеше до мен и само вадеше пари от джоба, като свършат, отива вади от багажника и зареждат с нови пачки - призна изпълнителката на “Като птица”

Нещо за четене
15:39 - 12 Януари 2024
110956
Рени призна за страха си от Жоро Илиев

През 2024-а Рени отбелязва 35 години от старта на музикалната си кариера. Радва се, че я аплодират еднакво силно и в България, и в съседна Сърбия, където също има реализирани музикални албуми, концерти и изяви в телевизионни предавания.

Въпреки че получава обичта на многобройните си почитатели и е обградена с много любов, признава, че й е трудно да изразява чувствата си,  особено към най-близките си хора.

“Не казвам много често “благодаря”, което е грешка. Има хора, които трудно казват “благодаря”, пък има и други, които за щяло и за нещяло благодарят, което не е чак толкова необходимо. Вътре в себе си аз съм благодарна за много неща и на много хора. Но не умея да изразявам чувствата си в тази посока. Особено към най-близките ми хора съм най-строга и не изразявам чувствата ми. Например към моята майка, която ме е родила, отгледала ме е, дала е цялата ми любов, продължава да ме подкрепя, да е винаги зад гърба ми… Най-малко на нея казвам “благодаря” и “обичам те”  – споделя тя в “Преди обед” по БТВ.

Тя подчертава и верността на публиката към нея, която не е секвала пред дългогодишната й кариера, дори при прекъсванията, които е правила заради лични причини.

“Благодарна съм освен на моите близки, и на моите почитатели, които толкова години останаха зад мен и ме подкрепят до ден днешен, въпреки големите отсъствия, които направих и по време на двете ми бременности, и по време на 4-годишното им отсъствие, когато живеех в Израел. Те продължават да са до мен. Най-вече благодаря на Господ, че съм жива и здрава, че ми е дал дарбата да пея и да радвам хората. Когато радвам хората, аз се чувствам добре” – казва фолк звездата.

Рени си спомня интересни моменти от старта на кариерата си като попфолк певица, когато е чувала доста страшни неща за трудностите, с които се сблъскват нейни колеги, когато пеят на партита на ъндърграунд босове, както и за щедрите бакшиши, давани от тях на любимите им певци и певици.

Първият път, когато от “Пайнер” й се обаждат, за да отиде да пее на частно парти в Бургас в заведението на Георги Илиев, тя изпаднала в шок.

“Аз изпаднах в шок! Казвам: Не, абсурд, като знам какво съм слушала”! От фирмата веднага я успокоили с думите: “Няма никакви проблеми, Рени, много изпълнители са ходили, всичко е минавало супер, много са доволни, не се притеснявай!”.

Певицата се решава да приеме поканата и отива в заведението и остава изумена от срещата си с боса.

“Навиха ме най-накрая. Отивам, много притеснена… Нямах представа как изглежда Жоро Илиев. Влиза някакъв изключително красив мъж и ми казват, че това е той. Бях шокирана, защото си представях грозна, страшна мутра, а влиза един много красив мъж, добре облечен, въздържан” – разказва тя и обяснява още:

“Тъкмо тогава си бях купила апартамент, викам си сега добре дошло. Знам, че те дават доста пари, такива едни безотчетни парти тогава се хвърляха. Единият от охраната стоеше до мен и само вадеше пари от джоба, като свършат, отива вади от багажника и зареждат с нови пачки. Много добре мина мероприятието. Добре ми дойдоха тези пари, всичко беше на шест. Оттогава имам изключително добро впечатление от този човек”.

Рени споделя, че Илиев е идвал след това и в нейното заведение, което тя отворила в София. “Винаги учтиво и с уважение към мен се обръщаше, но може би и защото моето поведение е било такова – не съм предразполагала за друг вид отношения” – категорична е изпълнителката на “Като птица”.