Решено: Глория напуска България

Примата на фолка ще емигрира заради многобройните спекулации за личния й живот

Нещо за четене
14:06 - 09 Юни 2023
31574
Решено: Глория напуска България

Глория обяви, че тя и близките й ще са следващите, които са готови да напуснат страната заради многобройните спекулации за личния й живот. Примата на фолка никога не се е впускала в подробности относно своя интимен свят, но последните медийни публикации я извадиха от равновесие с безпочвени твърдения за нея и настоящия й приятел Добромир.

“Как не ви е срам, имате ли капка мозък в тия глави? Кои сте вие да се бъркате в животите на хората и да измисляте гнусотии? Затова толкова популярни хора напускат тази държава, аз и моите близки ще сме следващите! Дано сте щастливи сега!” – написа гневно фолк звездата.

Феновете на Глория предизвика буря от подкрепящи я коментари в социалната мрежа, като феновете й засвидетелстваха подкрепа и са категорични, че не вярват на измислиците, тиражирани в жълти медии.

Ето какво пишат някои от почитателите й:

“Ако имаш младо -гадже измислят гнусотии, ако е богат- материалистка си, ако е беден – използва те… Непрекъснато се бъркат в живота на хората… Жалки същества, които не виждат по-далеч от носа си…. Без никаква стойност… Не мога да ги нарека и журналисти, щом са неспособни и работата им е да измислят жалки статии… Ти си прекрасна, не им обръщай внимание, знаеш коя си, знаеш какво е в къщата ти, цениш стойностните отношения в семейството ти (личи си отдалеч, колко сте прекрасни и ти и дъщеря ти)”,

“Злобата няма предел, няма скрупули и срам! Измислиците и клюките са приоритетни занимания на комплексарите и дребните души. Тази помия ни залива отвсякъде! Да, долно е, гнусно е, обидно е! И не знам колко над нещата трябва да е човек, за да не се впечатлява от всичко това. Мисля , че е невъзможно…”

“В нашата държава е така всеки пише гнусотии всякакви, Вие и Вашето семейство сте пример за мен! Бъдете благословени!”