Ретро-клюка: Камелия разорява до шушка баровец, стига до кофите за боклук

Петър Цветков-Перо, търговец на коли втора ръка, пръска всичко, което има, за да направи блондинката звезда на фолка

Нещо за четене
23:05 - 16 Ноември 2023
20456
Ретро-клюка: Камелия разорява до шушка баровец, стига до кофите за боклук

Бизнесмен от Берковица, сближил се с Камелия в зората на кариерата й, се разорил напълно, за да й угажда. Останал с жълти стотинки, в един момент дори му се наложило да рови по кофите за боклук. Тома твърди в своя публикация таблоида "България днес". Въпреки че историята се развива в средата на 90-те години на миналия век, 57-годишният днес Петър Цветков-Перо пръснал над 100 000 марки, за да подпомага финансово своята приятелка, разкриват техни общи познати от прощъпалника на чалгата у нас.

Някогашният милионер във валута стигнал буквално до просешка тояга в периода на близкото си общуване с певицата. Преди да стане баровец, Перо си вади хляба като келнер в Ловния дом в Берковица. Веднага след падането на Желязната завеса, успява да стигне през Чехия до Германия. И след няколко години се връща с дебели пачки в родния край.

Камелия в един от първите си клипове в средата на 90-те години на миналия век

Завърта няколко бизнеса в Берковица, Монтана и региона, като най-големи печалби му носи търговията с употребявани коли. По това време бъдещата звезда на попфолка се окичва с короната "Мис Монтана". Освен това е и атракцията в програмата на най-големия местен ресторант. Перо я вижда в заведението и от първия път разбира, че това е "момичето на неговите мечти". Двамата го удрят на пълен купон. Перо глези гласовитото миньонче от Чипровци с кулинарни пиршества, купува й златни бижута и маркови тоалети, прави й скъпи подаръци.

В един момент обаче се наложило автотърговецът да се бръкне и за кариерата на своята сексапилна приятелка, а тук сумите били шестцифрени. За медийното лансиране на певицата, за клиповете и изявите й тузарят пръснал около 100 000 марки - сериозна сума за онези години. Огромните харчове направо оглозгали авоарите му. По тази причина залязло и приятелството му с фолкфурията, твърдят хора от някогашното им обкръжение. Перо толкова осиромашал, че в един момент му се наложило да проси стотинки край кофите за смет в столичния кв. "Красно село", спомнят си негови стари познайници.

Не след дълго се оказало, че разореният бизнесмен е роден под щастлива звезда. Той не само се оттласква от дъното, но директно минава в друга социална "орбита". В дома на свои приятели в София Цветков се запознава с приказно богата французойка. Само след месец двамата се венчават, въпреки че младоженецът е по-млад с 30 години от булката. Днес Перо живеел като принц край Париж в замъка на половинката си, не крият завистта си негови земляци.

Камелия и днес продължава да бъде секси жена, изискваща скъпа поддръжка. Да му мисли този, който е с нея!