Ретрограден Плутон пали бунтове и води към промени

Ще се наблюдават действия, които водят след себе си до опит за промяна на установените социални норми

Астрология
13:25 - 28 Април 2021
2238
Ретрограден Плутон пали бунтове и води към промени

В 06:33 сутринта във вторник бе наблюдавано пълнолуние в зодиакалния знак Скорпион. 

Майката на всички идеи, Луната изпълва със своята отразена светлина небосклона. При фазата пълнолуние Земята застава между двете светила. В древните митологии те са представяни като любовници, брат и сестра или божества. Астролозите интерпретират Слънцето и Луната като партньори. Слънцето символизира основната ни същност, жизненост и съзнание, докато непостоянната вълна с многобройните си фази отразява емоционалните ни реакции, инстинкти, навици и подсъзнание. 

Дори преди хиляди години жителите на всички континенти боготворели Луната и знаели всички нейни фази. Те забелязали, че месечното ѝ движение определя модела на човешката активност. Когато разбирате Луната и нейните промени, може да избирате дати, които подсилват намеренията ви.

Това е част от стъпките, чрез които вие ще живеете живота си в съответствие с ритъма на космоса. 

Пълнолунието е време за озарение. Текущите събития взимат своя връх. Емоциите са горещи. Случват се важни събития. Време е за приспособяване и за използване на всички придобивки от активностите.

Месечината изгрява по залез и залязва по зазоряване на хоризонта. Луната ни дарява с успех, като всички идеи, генерирани по новолуние започват да дават плод.

В 23:01 ч във вторник Плутон стана ретрограден в зодиакалния знак Козирог и това ще продължи до 6.10.2021 г.

Ретроградният Плутон ще провокира подсъзнателен бунт срещу всеобщия натиск

Ще се наблюдават действия, които водят след себе си до опит за промяна на установените социални норми. Ще се наблюдават по-нетолерантни прояви. Много от хората ще изразяват свои мисли без да търсят одобрение. Днешните норми, които ограничават индивидуалната свобода ще са катализатор на протести. Противодействието на общия натиск ще бъде най-голямата мотивация, предупреждава астрологът Азарей, цитиран от "Марица". 

Тъй като пълнолунието е в знака Скорпион, то ще разкрие по-страстни и напрегнати битки. Участниците ще проявяват сдържан, но остър език.

По това време е естествено да мислите за любовта и нейния еликсир. Мистичните и загадъчни места се превръщат в обект на вашите копнежи. Препоръчва се да приключите със задължения, данъци, такси и застраховки. Ще ви олекне. Изследователският ви инстинкт ще се прояви. Ще усетите лекота, ако решите да трансформирате гореспоменатите сфери на живота. 

Пълнолунието ще се отрази благоприятно на зодиите Рак, Скорпион и Риби, където се намира вашето Слънце, Луна или Асцедент.