Риана пуска своя линия бижута

Изпълнителката ще си партнира с марката "Фенти"

Мода
14:54 - 08 Ноември 2019
2744
Риана пуска своя линия бижута

Риана успя да влезе с пълна сила в модния бизнес, след като влезе в партньорство с марката "Фенти". Тя направи невероятно шоу по време на Модната седмица в Ню Йорк и впечатли критиците със своите нови модели.

Сега барбадоската изпълнителка иска да разшири бизнеса си и се насочва към пускането на бижутерийна линия. За тази цел Риана отново ще си сътрудничи с "Фенти", а линията ще носи името "Камео". Тя ще се състои от три неща – пръстен, обеци и брошка. Всички те ще бъдат на цени между 340 и 530 долара.

Освен че ще имат отпечатък от Риана, бижутата ще бъдат покрити с кристали Сваровски и ще бъдат достъпни в бял и черен цвят. "Камео" има и скрито послание, което беше обявено от самата компания "Фенти".

"Марката беше създадена, за да запечата красотата на афроамериканската жена. Въпреки това обаче, колекцията не се ограничава само до това, а иска да покаже красотата на различието. Тя е емблема на креативност и радост“, се казва в официално съобщение на компанията.

Бижутата са достъпни онлайн, а от "Фенти" пуснаха няколко снимки, за да отпразнуват излизането на новата линия. Пред обектива на фотографа Рут Осай застават само модели от афроамерикански произход.