Риана стана палава ледена кралица

Партньорството ѝ с Fenty се оказа изключително печелившо и затова колекциите продължават да идват

Стил
16:13 - 03 Декември 2020
2671
Риана стана палава ледена кралица

Очевидно 2020 година няма да ни донесе нова музика от Риана, но тъгата ни намалява, когато виждаме как изпълнителката се развива на модната сцена. През последните месеци звездата показва невероятен стил по улиците на Америка, а също така участваше и в тазгодишната онлайн Седмица на модата в Ню Йорк. Моделите ѝ са дизайнерски лукс, който впечатлява всички критици и спокойно може да се каже, че Риана знае какво прави.

Партньорството ѝ с Fenty се оказа изключително печелившо и затова колекциите продължават да идват. Преди няколко дни Риана пусна снимки на новото си секси бельо за празниците, което вече е достъпно за пазаруване. Независимо дали тази година сте били лоши или добри, изпълнителката иска да си подарите нещо красиво и меко. И за да станат нещата още по-празнични, самата Риана участва в промотирането на новата си колекция.

Звездата позира в бели високи ботуши, комбинирани със син сутиен и сини шорти за спане. Колекцията, която вече е на пазара, може да се похвали с нови стилове и специален комплект XTRA VIP, който съдържа сутиен, шорти за сън и бикини с принт на роза. 2020 година беше изключително ползотворна за Savage x Fenty. Рапърката Megan thee Stallion наскоро участва в коледната кампания, показвайки специална колекция от бельо, достойна за подарък на всяка жена.