Рибарски : Служебният кабинет изпълнява поръчките на Борисов

Относно претърсването на офиси, свързани с Настимир Ананиев, депутатът от ПП-ДБ каза, че вместо претърсване, едно писмо би свършило работа

Новини
18:27 - 13 Април 2024
2475
Рибарски: Служебният кабинет изпълнява поръчките на Борисов

Служебният кабинет показа, че изпълнява всичко, което каже Бойко Борисов.

Това заяви по НОВА депутатът от "Продължаваме промяната - Демократична България" Радослав Рибарски, който коментира думите на Бойко Борисов, че министърът на транспорта Георги Гвоздейков трябва да оглави щаба на служебното правителство за предстоящите избори.

"Дали ще е Георги Гвоздейков или не, ние ще следим как МВР реагира на сигналите и как МЕУ подсигурява гласуването. За честността на изборите ще съдим след вота. Опитът ни от местните избори показа, че вотът не беше добре организиран, а и случката в навечерието показа, че не беше възможно машините да бъдат използвани на първи тур”, добави Рибарски. 

Относно претърсването в офис, свързан с депутата от ПП-ДБ Настимир Ананиев, неговият колега каза, че вместо претърсване, едно писмо би свършило работа. Ананиев би се отзовал и би предоставил тези документи. „Не виждам нужда от тази показност”, каза Рибарски.

За назначаването на досегашния шеф на „Булгартрансгаз” Владимир Малинов за служебен министър на енергетиката, той  обясни, че ще трябва да чуят от него фактологията на споразумението с „Боташ”.