Ричард имитира изкуствен интелект

Мачото от Мадан колекционира книги, които не чете

През ключалката
15:40 - 16 Септември 2019
6989
Ричард имитира изкуствен интелект

Ричард Величков парадира освен с колите си и с интелекта си. През уикенда мачото от Мадан даде интервю за Нова тв, където надълго и нашироко разказа за себе си, за за успехите и паденията си. За да демонстрира висок интелект, Ричи бе наредил на масата дузина книги, които очевадно не бяха отваряни, забеляза Lupa.bg.

Дори и да е прочел някоя от много книги на масата, Величков едва ли би повишил значително коефициента си на интелигентност, защото четивата са автобиографични книги и не носят тежък интелектуален багаж. Със същите произведения се снима и силиконовата моделка Джулиана Гани, като някои даже се чудят дали двамата не си разменят четивата само за снимки.

В просторното интервю Ричард, гордо заяви, че е успял по собствените си стандарти в София и че тренира звезди, в момента само в мечтите си, защото е безработен. 

Припомняме, че скандалният инструктор бе уволнен от фитнеса, където работеше и има категорична забрана да влиза или да се доближава до обектите от уелнес веригата. Причината за позорното му изгонване се крие в незаконните препарати за отслабване, които продаваше.