Ричард Величков: Може да съм тъп , но карам кола за 100 бона!

Фитнес инструкторът се прави на мъж на хлапетата в инстаграм

Нещо за четене
14:29 - 02 Август 2019
103636
Ричард Величков: Може да съм тъп, но карам кола за 100 бона!

Фитнес инструкторът с неопределена сексуалност и нереализирана риалити звезда Ричард Величков продължава да се излага брутално в социалните мрежи. Ричи вече не се задоволява с това да рекламира с нелепи фотосесии хапченцата си за отслабване "Липовон", но започна и грозно да обижда бездруго скромния си брой последователи.

Величков се пусна гол в инстаграм на фона на черно Ауди с предизвикателния текст: "За хейтърите! Много ми е смешно, когато кажете, че съм глупав. Вие работите за 500 лева на месец, а аз карам кола за над 100 хиляди..."

"Мистър София" 2018, за когото вървят слухове, че е получил титлата с щедрото спонсорство на еднополов любовник, се похвали още с факта колко много е постигнал за скромната си възраст от 25 години, при това без образование.

За Ричи се шушука, че е стартирал "шеметната" си кариера като жиголо още като тийнейджър в родния Смолян. Иначе мускулягатаго раздава едва ли не хомофоб, след като публично е един от най-големите критици на ежегодния гей прайд. Мнозина психолози обаче отдавна са заключили, че точно тези мачовци, които особено злостно се нахвърлят върху стъпващите по левия тротоар, всъщност по този начин само крият собствената си обратност.