Родителите на Карен бойкотираха сватбата му със Златка

Булката се омъжи по цици и изпоти попа с бомбите си

Нещо за четене
11:16 - 03 Октомври 2023
13206
Родителите на Карен бойкотираха сватбата му със Златка

Три за щастие са казали хората и ето че щастието изгря и при Златка Райкова. Третият годеж на плеймейтката се оказа успешен за нея и най-после стигна до олтара. Блондинката мина под венчилото с 28-годишния Карен Хачатрян на 23 септември, събота.

Това е първата сватба и за двамата, като булката има два годежа, които така и не стигнаха до брак – с Георги Валентинов и с Благой Георгиев –Джизъса. Само Карен направи изкусителката своя законна жена, а тя му се отблагодари с думите: „Ще те обичам вечно”, пише „Уикенд”.

В социалните мрежи вече текат залози, колко ще трае това „вечно”. Църковният брак бе в храм „Възвишение на Светия Кръст Господен” в столичния квартал „Лозенец”, а купонът продължи в хотел „Маринела”, където кичът бе взел превес. Роклята на изкусителката от Пазарджик беше чисто бяла, с огромно деколте и чашки, които са й малки. Именно в този вид цъфна Златка в църквата. Русата сексбомба без притеснение се врече във вярност на Карен почти по голи цици. Райкова не загърна пищната си силиконова гръд дори пред попа и Господ. Това предизвика лавина от отрицателни коментари в социалните мрежи. Няколко пъти булката изпоти попа, който ги венчаваше, като буквално си навря балконите в лицето му. Силиконовите кълба на Златка се тресяха над роклята, която е толкова разголена, че мнозина в църквата ги хвана срам от вулгарната гледка. Тя обаче хич и не се усети, а дори се накланяше напред, за да й се видят още по-добре прелестите.

„Няма лошо роклята ти да е такава, но в църквата не се влиза по такъв начин. Затова и повечето досетливи булки имат над роклята ефирно наметало, шал или каквото и да е, но е срамота да си показваш анатомията в Божия храм”, коментираха възмутени миряни.

В ресторанта нещата не стояха много по-различно и роклята постоянно се смъкваше заради големия бюст на Златка. На едно от видеата се вижда как младоженецът дърпа роклята на булката, която тръгва да се свлича и аха Златка да остане по силикон.

„Не й ли е неудобно от баща й?! Децата й също са там, както и всички гости мъже. Аз съм жена и не мога да откъсна очи от бюста й, пък какво остава за мъжете” – коментира последователка на Райкова в Инстаграм.

В по-късните часове на вечерта плеймейтката се преоблече в по-къса бяла рокля, но преди това всички гости видяха прелестите й. Карен пък бе облечен с фрак и мокасини на бос крак.

Част от присъстващите на щастливото събитие бяха Светлана и Христиан Гущерови, фризьорът Момчил Спасов, гримьорът Цецо Андреев, а гостите бяха забавлявани от фолк певиците Галена и Ваня, както и Азис. Водещ бе DJ Дамян. От кадри в социалните мрежи се видя, че младоженците спазиха голяма част от традициите. На излизане от църквата влюбените пуснаха двойка бели гълъби за новото начало и вечна хармония. В ресторанта пък разчупиха питка, като по-голямото парче остана в ръцете на Златка. Това значи, че именно силиконовата бомба ще командва вкъщи. Родителите на Райкова, които са разведени от години, присъстваха на сватбата, като таткото на изкусителката я заведе пред олтара, а майка й се грижеше за децата на блондинката.

„Уикенд” научи, че родителите на Карен не са уважили венчавката на сина си и не са присъствали на тържеството. Причината се крие в това, че изобщо не харесват избора на наследника си. Те не одобряват, че Райкова е по-голяма с почти 10 години от сина им, а още по-малко харесват скандалната й слава, безразборните връзки и това, че има дете от Благо Джизъса. Именно синът на булката от предната й връзка с Благой носеше халките на младоженците.

Разбира се, на сватбата не присъства татко му. Златка и Георгиев са във вражда, след като бившият футболист заряза сексбомбата, за да се хване с два пъти по-младата от него Полина Спасова.

Според наши източници Хачатрян не работи, но е от богато семейство, което все още го издържа, но не е ясно докога. Като нищо Златка и Карен може да изпаднат в положението на Светлана и Христиан Гущерови. Те са на месечна издръжка от Добромир Гущеров, който отпуска пари според нуждите на многодетното семейство.

„Ще видим кога ще спре кранчето за младоженците. Но със сигурност не е приятно да си нежелана снаха, а Златка е такава за пореден път. Нито родителите на Джизъса одобряваха плеймейтката, нито майките на предишните й мъже я харесваха” – коментират в шоу средите.

Галена се появи полугола на сватбата на смуглата двойка с бели зъби. Смядовката, която е само кожа и кости, вдигна градуса на настроението с многобройните си хитове, а по някое време и самата Златка грабна микрофона и запя. Плеймейтката изпълни няколко песни, с които поздрави Карен и след това даде микрофона отново на Азис и Галена.

Светлана Гущерова и мъжът й Христиан бяха на първите маси. Пенсионираната плеймейтка изглеждаше много доволна от сватбата и купона. Присъствали на венчавката разкриха, че блондинката цяла вечер стояла само на минерална вода, като си позволила да пийне чаша шампанско за здравето на младоженците. Мъжът й Христиан не останал доволен от менюто, защото не успяло да го засити, и си тръгнал гладен. Наложило се в малките часове на нощта баба Кунка да готви манджи за любимия си зет. Все пак богаташите са останали доволни от сватбата, а Светла е видяла хора, различни от мъжа си, персонала им и Азис.

Припомняме, че Златка Райкова и Карен се сгодиха през изминалия октомври. Скоро след това тя обяви, че очаква второто си дете – момченце, което се роди през май и носи името на баща си Карен. Бебето също беше неотлъчно до родителите си по време на сватбата, като бе обгрижвано от баба си.