Родният Кубрат посрещна Лили Иванова

Новини
21:11 - 14 Април 2022
4172
Родният Кубрат посрещна Лили Иванова

Дългоочакваното национално турне на Лили Иванова и бенда й започна тази вечер. Певицата стартира от родния си град Кубрат, който бе сред първите с напълно разпродадени билети.

Концертът ѝ започна малко след 20 часа в Народно читалище „Св. св. Кирил и Методий“, научи Lupa.bg. Последно естрадната легенда е пяла в родния си град преди 11 години.

„Кубратчани са щастливи, че обичаната легенда на българската музикална сцена е избрала родния си град за първа изява тази година. Много хора обаче са разочаровани, че няма да могат да присъстват на концерта, защото местата са ограничени и билетите са разпродадени за часове след официалното им пускане в продажба“, каза Здравко Вутов, началник на отдел „Просвета и култура“ в община Кубрат.

Утре певицата, заедно с бенда си, ще зарадва публиката в Разград. Тя ще изпълни своите хитове в залата на Общинския културен център.

Турнето на Лили Иванова, което включва 28 концерта, ще премине както през познати концертни зали и градове, така и през градове, в които ще изнесе концерти за първи път от десетилетия насам.