Рой Кийн се забърка в скандал с фен на Юнайтед

Бившият капитан на Червените дяволи влезе в конфронтация след дербито с Ман Сити на "Олд Трафорд"

Спорт
16:42 - 09 Ноември 2021
1978
Рой Кийн се забърка в скандал с фен на Юнайтед

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед - Рой Кийн, беше заснет в момент на яростна конфронтация с фена на Червените дяволи. Това се случи след поражението на тима от градския съперник Манчестър Сити с 0:2 на "Олд Трафорд".

След поражението в дербито Рой Кийн, който беше на работа по време на мача като експертът в студиото на Sky Sports, избухна по адрес на привърженика: "Изпихте няколко питиета, те бяха победени, а сега си го изкарвате на мен ли?"

50-годишният Кийн, който даваше автограф на фен на Юнайтед върху си върху фланелката му, тогава другият запалянко се нахвърли с критики върху бившия ирландски национал.

Кийн също гневно нападна и обиди фена, че е пиян от две халби, а в следващия момент направи няколко крачки напред, за да се изправи почти до въпросния мъж.

Във видео, публикувано в социалните мрежи, фенът казва: „Ти си легенда на този клуб“, явно опитвайки се да потуши скандала.

Тогава Кийн отговаря: „Какво се опитвам да направя? Да се мотая по цял ден и да давам автографи? Раздадох автографи!"

Тогава фенът отговаря: „Защо си такъв?“, на което Кийн ядосано репликира с разтворени ръце: „Като какво? Като какво например? Какво направих?"