Рокади в БНТ: Ники Станоев взе стола на Митко Павлов

Новини
14:38 - 18 Януари 2022
4181
Рокади в БНТ: Ники Станоев взе стола на Митко Павлов

Актьорът Ники Станоев взе стола на Митко Павлов като водещ на съботното вечерно шоу по БНТ. Предаването се завръща на екран на 22 януари в 21 ч. със своя втори сезон.

Шоуто „Събота вечер с БНТ“ ще е наситено с ударни дози хумор и забавления, както и вълнуващи интервюта със звездни гости, хвалят се от обществената телевизия. Във всеки епизод водещият Ники Станоев ще представя атрактивен обзор на интересни теми от страната и света и ще дава своите оригинални отговори на зрителските въпроси, получени в личните му профили в социалните мрежи, в рубриката „Аз само да попитам“.

Всяка събота вечер Ники Станоев ще посреща в студиото популярни личности, които разкриват повече за себе си, а водещият ще ги поставя в необичайни ситуации и предизвикателства. Първите звездни гости на Ники Станоев тази събота ще бъдат един от най-обичаните български изпълнители Любо Киров и неотразимата Невяна Владинова – Златно момиче и втори вицепрезидент на Федерацията по художествена гимнастика.

Ники Станоев е актьор и популярен стенд-ъп комик. Завършва актьорско майсторство при проф. Енчо Халачев и през 2003 г. стъпва на сцената на Народния театър „Иван Вазов“. Скоро след това започва телевизионната си кариера като актьор в предаването „Шаш“, а в последствие става репортер в „Полет над нощта“ по БНТ. През 2005 г. е избран за водещ на музикално предаване по ББТ, a след това печели кастинга „Народен артист“ към предаването „Шоуто на Слави“, с което става първият актьор, влязъл в екипа с публичен кастинг. За кратко участва в рубрика в „Нешоуто на Нед“, както и в комедийното шоу „Нашенци“, а през 2013 г. става ко-водещ на предаването „Това е цената“.