Ромина Андонова проговори за "Съдебен спор"

Миската заема мястото на Нана Гладуиш, която напусна предаването и се мести да живее в САЩ

Новини
08:11 - 27 Ноември 2023
5190
Ромина Андонова проговори за "Съдебен спор"

Ромина Андонова-Тасевска, Мис България 2010 г., e новата водеща на "Съдебен спор". Тя заема мястото на Нана Гладуиш, която напусна предаването и се мести да живее в САЩ.

Ромина се присъединява към екипа на главния редактор Жоро Игнатов и съдия Иван Сотиров, за да търси справедливостта в съдебната зала, като представя разнообразна палитра от човешки истории – всяка събота и неделя от 11:00 ч. Ето какво написа миската за новата си роля на водеща:

"Тези дни трябваше да взема едно много трудно решение. Трудно, защото в последните няколко години @nakafe_official беше моето второ семейство, а както знаете аз силно вярвам в тази институция. Ето защо ми е толкова мъчно да се разделя с невероятния екип и страхотните колеги там. Но усещам, че е време да се предизвикам с нещо ново и различно за мен…

Поемам „Съдебен спор“, защото усещам, че точно това е моето място. Човешките проблеми винаги са ме вълнували и в това предаване виждам възможност да го покажа и да помогна, дори и да е само с разказване на тези истински човешки истории, а аз знам, че екипът прави много повече от това..

Има ли нужда да ви казвам колко много се притеснявам и вълнувам? Да наследя такъв емблематичен водещ като @nanagladwish е голяма отговорност и се надявам с вашата подкрепа да продължим това, което тя започна.

Другата седмица е последната ми в “На Кафе”. Сигурно ще плача през по-голямата част от предаването, но ще се радвам да сме заедно".