Роналдиньо облече потника на Селтикс и влезе в турския "Сървайвър" (ВИДЕО)

Участниците в шоуто бяха приятно изненадани от легендарния бразилец

Новини
15:15 - 22 Февруари 2024
2457
Роналдиньо облече потника на Селтикс и влезе в турския "Сървайвър" (ВИДЕО)

По-малко от месец, след като Люси Дяковска спечели германския еквивалент на "Сървайвър", а с това прилапа и 100 бона в евро, в турската версия на шоуто се появи легендарният бразилец Роналдиньо.

43-годишният южноамериканец, който поналя фигурата си след оттеглянето от големия футбол, изненада с чаровната си усмивка и буйнокосите къдрици участниците в предаването.

Рони беше облечен в потник на един от най-титулуваните и емблематични баскетболни отбори в САЩ - Бостън Селтикс, а до него имаше и преводач, разбира се. Одеждата на 17-кратните шампиони на НБА беше с №0 и изписано на гърба името на един от настоящите лидери на отбора - Джейсън Тейтъм.

Появата на бразилеца предизвика сериозно вълнение, като всеки от оцеляващите искаше да се докосне до него.

"Много съм щастлив да бъда тук", каза лаконично Роналдиньо, като не е ясно дали той ще е един от участниците или просто ще гостува.

В българските риалити формати също са гостували футболни звезди, като за пример може да бъдат дадени Христо Стоичков и англичанинът Вини Джоунс. Тук по тази линия бяха още боксьорът Майк Тайсън и баскетболистът Денис Родман.