Роналдо искал да си тръгне от Катар, медиите го игнорираха

Вниманието сега е фокусирано върху Гонсало Рамош, който вкара хеттрик срещу Швейцария

Спорт
12:00 - 08 Декември 2022
1735
Роналдо искал да си тръгне от Катар, медиите го игнорираха

Португалската преса пренебрегна напълно драмите около Кристиано Роналдо, за да се фокусира върху новия герой Гонсало Рамош. "Рекорд" излезе със заглавие: "Рамош пише история", а "A Бола" пише: "Разрушителя".

"О Жого" набляга на колектива със снимка на целия отбор. Вероятно и в иберийската страна им е омръзнало от Роналдо, който напоследък влиза в заглавията с изцепките си.

Явно това е една и от причините Кристиано Роналдо да е искал да си събере багажа и да си тръгне от световното първенство и е заплашил да напусне Катар, пише португалският вестник "Рекорд".

Според съобщенията Кристиано Роналдо е бил готов да напусне отбора на Португалия, след като е останал бесен, когато е бил отстранен от стартовата им единадесеторка срещу Швейцария.

Португалският вестник твърди, че легендарният нападател е искал да си събере багажа и да напусне световното първенство, след като е провел разговори със селекционера Фернандо Сантош. Това се случва след като е разбрал, че няма да попадне в състава за сблъсъка на осминафинала с Швейцария.

Роналдо се появи в игра за Португалия при разгромната победа над швейцарците с 6:1, но след края на мача остана изолиран и напусна терена сам, докато останалите му съотборници празнуваха класирането си към четвъртфиналите.