Роналдо разплака майка си при гръмка победа на Португалия

Спорт
11:34 - 06 Юни 2022
2340
Роналдо разплака майка си при гръмка победа на Португалия

Португалия разби Швейцария с 4:0 в мач от втори кръг на Лигата на нациите. Точни за португалците бяха Уилям Карвальо, Жоао Кансело и на два пъти Кристиано Роналдо.

Гостите пратиха топката във вратата на Патрисио още шестата минута, когато Харис Сеферович бе на точното място, за да овладее отбита топка и да отбележи, но след преглед с ВАР попадението бе отменено заради игра с ръка при атаката.

Четири минути по-късно Кристиано овладя отбита топка и я изстреля във вътрешната страна на лявата греда за второто си попадение в мача. В последните секунди носителят на 5 златни топки дори можеше да оформи своя хеттрик, но кълбото прелетя покрай вратата.

Малко след подновяването на играта Роналдо прати топката за трети път в мрежата, но след преглед с ВАР попадението бе отменено заради засада.

В 68-ата минута Жоао Кансело също записа името си сред голмайсторите, след като остана сам срещу вратаря и го преодоля със страхотен изстрел.

В края на мача Роналдо пробва отново да реализира своя хеттрик, стреляйки от свободен удар, но топката бе изчистена от Грегор Кобел