Роналдо се връща на терена

Звездата на „Ювентус” се стяга за мача с „Аякс”

По света
10:15 - 26 Март 2019
1709
Роналдо се връща на терена

Кристияно Ронадло се връща на терена до две седмици. Звездата на Португалия и „Ювентус” заяви, че не се притеснява от контузията, която получи по време на мача на „мореплавателите” със Сърбия миналата вечер.

34-годишният нападател бе заменен принудително в 31-та минута на двубоя заради мускулен проблем, а неговите съотборниците успяха да стигнат само до равенство 1:1 в евроквалификацията в Лисабон и по този начин записаха второ поредно реми в пресявките за Евро 2020.

Роналдо получи травмата, докато спринтираше, за да настигне дълъг извеждащ пас. Изведнъж се спря и веднага подаде сигнал на пейката, че има проблем с дясното бедро и трябва да бъде заменен. „Не се притеснявам, познавам тялото си. Би трябвало да се завърна в игра до една или две седмици”, каза след срещата португалецът пред медиите в родината си, пише БГНЕС.

Почти сигурно Роналдо ще е готов за първия мач на „Ювентус” срещу „Аякс” от четвъртфиналите на Шампионската лига. Нападателят се отличи с хеттрик при победата на „бианконерите” над „Атлетико” Мадрид на осминафиналите и е пределно решен за поредна година да стигне до финала на най-престижния европейски клубен турнир.