Роси Иванова спря кокаина и разцъфна (снимки)

Мис България 2005 не е мръднала 20 години след като се окичи с короната

Нещо за четене
21:34 - 20 Юни 2024
19807
Роси Иванова спря кокаина и разцъфна (снимки)

Изминаха 20 години, откакто една от най-одумваните, но и красиви българки, бе коронясана за „Мис България“. Днес 37-годишната Роси Иванова продължава да се изявява като модел, макар отдавна да отсъства от светските хроники и папарашкия обектив.

2005 г. Роси Иванова при коронясването си за "Мис България"

И ако очаквате след 20 години русенката да изглежда коренно различно или да е поредната жертва на пластичната хирургия – ще ви изненадаме приятно! За 20 години Роси Иванова изобщо не е мръднала, дивят се в светските среди!

Мис България 2005 няма нито една бръчка на лицето или друг признак на стареене. Тя няма и видими естетични интервенции като хиалурон, филъри или ботокс. Нещо повече – моделката дори сякаш още повече се е разхубавила.

Красавицата е все едно още на 20

A нейни фенове я нарекоха българската Анджелина Джоли заради убийствената прилика със световноизвестната актриса. Дали се дължи на ген или друго, не знаем, но Роси определено е една от малкото известни българки, които на 38 години са запазили естествената си хубост.

Роси още работи като модел и зашеметява със стругована фигура

Зад гърба на красавицата са проблемите с наркотиците, които имаше преди 15-ина година, допълват нейни приятели. Тогава миската попадна в дебрите на кокаина и в един момент ситуацията бе особено тревожна, а близките й дори мислеха да я настанят в клиника за рехабилитация. От 2014 г. обаче Роси е напълно чиста и вече не докосва кокаин, което се е отразило и на сияйното й излъчване. Остава загадка кой е човека до една от най-красивите ни моделки.