Роси Пейчева бременна на 50 г.

"Решението да родя на тези години не взех лесно", признава популярната народна певица, която има нов мъж до себе си

Нещо за четене
22:13 - 22 Февруари 2024
18220
Роси Пейчева бременна на 50 г.

Една от най-известните и обичани народни певици - Росица Пейчева, изуми всички с новината, че чака бебе. На достолепната 50-годишна възраст, фолклорната изпълнителка оповести в социалните мрежи, че е бременна. Тя има две пълнолетни деца, но след като преди няколко години се венча за втори път за друг мъж, е решена да стане отново майка.

Първият ѝ съпруг се обеси преди доста години, но по това време известната изпълнителка вече е разделена с него. По-късно Пейчева среща нов любим и се съгласява да му роди дете, макар да ѝ е време да става баба, а не мама.

Талантливата певица Росица Пейчева е в напреднала бременност и имала известни колебания дали да поеме този риск, най-вече заради хорските приказки. "Та аз имам две деца за женене, не ми е време за деца", колебаела се тя пред познати. Но все пак любовта ѝ, любимият Николай, я тласка към това решение.

"Най-голямата ми подкрепа в самото начало, която получих, беше от моя приятел, гримьор и кум Бони! Изключително мъдър, от много години осъзнал същността, истинските неща, без излишните суета и помпозност! Само човешкото, което кара душата да лети! Кой е казал, че е лесно..? Не, не е, никак даже! Но най-всемогъщият, Господ Бог, когато отнеме или даде нещо, в повечето случаи неочаквано, със смирение приемете и благодарете!

Бъдете убедени, вярвайте, за по-добро е! Дълъг и трънлив е пътят, по който вървя сега, но да дариш живот отново, да дадеш глътка въздух на рожба, идвайки със своя късмет на този свят, простичко е велико", написа Роси в своя профил в социалните мрежи.