Росица Пейчева в топ форма 40 дни след като роди за трети път

Фолклорната звезда вече е готова за завръщането на сцената с нови проекти

Новини
17:44 - 02 Юли 2024
4464
Росица Пейчева в топ форма 40 дни след като роди за трети път

Певицата Росица Пейчева влезе в топ форма сама 40 дни след като стана майка за трети път. Това стана ясно от споделени снимки на обичаната фолклорна изпълнителка заедно с мъничето, а поводът бе навършването на 40 дни от раждането на бебето и вземането на Чистата молитва в църквата.

“…и Господ Бог ти даде живот!”-каза отеца. Сарандисаното ни юначе, малкия Георги (Жорко)! Да ни е здраво и закриляно от ангелчетата! Амин Първият посетен дом от нашето Слънчице, домът на брат ми Асен Пейчев и прекрасната ни снаха Роси Илийска” – написа тя, публикувайки фотоси от специалния ден, в който според обичая, след като посетят църквата, майката и бебето отиват заедно за първи път на гости на свои близки.

Стотици коментари, изпълнени с благопожелания от страна на последователите й, стоплиха още повече сърцето на певицата, която грее от щастие в компанията на малкото си съкровище и на своя съпруг

Припомняме, че гласовитата изпълнителка има две големи деца от предишната си връзка, а с настоящия си съпруг Николай вдигнаха сватба на 31 май 2020 година. Четири години по-късно двамата са щастливи родители на новороден син.

Самата Росица Пейчева не крие, че бебето не е било планирано, тъй като е вече на 50 години и изобщо не е очаквала отново да стане майка.  Двамата със съпруга й, както и всички техни близки, посрещат с огромна радост новината за бебето и трепет очакват появата на новия член на семейството.

Изпълнителката решава да обяви в публичното пространство своята бременност, като с емоционалния си разказ за своя личен живот, трудностите и радостите дава кураж и на други жени да не спират да се борят за щастието си.

Междувременно Росица Пейчева вече се подготвя и за своето завръщане на музикалната сцена, видя Signal.bg. Тя влезе в звукозаписното студио и показа кадри от работния процес по нови песни.