Рожденикът Радан: Вече съм 4х4

Политика
13:52 - 01 Октомври 2019
3526
Рожденикът Радан: Вече съм 4х4

Евродепутатът Радан Кънев навърши 44 и за първи път вдигна наздравица по личния повод в самолета. Заради интересната годишнина от двете еднакви цифри, бившият шеф на ДСБ отбеляза: „Вече съм „4х4”, както отбеляза един мъдър и по-живял приятел”, написа на профила си във Фейсбук наследникът на Костов. Десният политик илюстрира поста си в социалните мрежи с чаша бира.

Заради важните заседания на комисиите в Европарламента, Кънев е летял от София към Брюксел и е вдигнал тост с любимата си бира на летището, а после и в самолета.  

Той призна, че досега не му се е случвало да празнува по летища и самолети. „Но нали е важно, в този динамичен свят да се учим цял живот”. След като получи купища благопожелания в писмен вид от съпартийци и симпатизанти и привърженици, Кънев написа:    

„Малко по-бавен и тежък, харча повече гориво, отделям повече вредни емисии, но пък неравностите и баирите хич не ми правят впечатление. Е, не бях празнувал по летища и самолети, но нали е важно, в този динамичен свят, да се учим цял живот. Наздраве!”

Радан обаче е обещал на приятелите си да ги събере в пиано бар в София в следващите дни, когато ще се върне от Белгия специално за да почерпи.