Руди Василев: Бойко прилича на бай Тошо на 10 ноември

Явно осъзна, че победата му е пирова, заяви юристът

Новини
15:41 - 04 Октомври 2022
9212
Руди Василев: Бойко прилича на бай Тошо на 10 ноември

"Днес Бойко Борисов приличаше на Тодор Живков на 10 ноември. Удивително неадекватен и видимо притеснен. Говореше по-несвързано от обикновено", заяви Радостин Василев - бивш министър на спорта.

Юристът за пореден път се изказа на политическа тема и го стори в профила си във Фейсбук.

Ето какво още написа Василев:

"Борисов предлагаше коалиции наляво и надясно, в които да участва не като лидер, а като обикновен човек, но с огромен опит.

Очевидно Борисов вече е разбрал, че това, което стана на 02.10.2022г. всъщност е "Пирова победа", от която ще се върне в Банкя сам.

След като мозъчният тръст на ГЕРБ преодоля първите няколко фази на скръбта, от партията стартираха операция по спасяването на редник Бойко.

Планът им отвежда Борисов до участие в нова изпълнителна власт или до пенсионерски рахат, далеч от съдебна разправия.

Очаквано Бойко Борисов влезе в тона на несвободните медии и платени, тържествуващи анализатори, които последните два дни натрапчиво подбутват "Продължаваме Промяната" към “евроатлантически” съюз с ГЕРБ +ДБ.

Борисов е готов да се правят “исторически компромиси”, опаковани под формата на ,,експертен кабинет", уж за спасението на България. Всичко това обаче, е с една единствена цел, да бъде спряна борбата с октопода, който той създаде.

Октоподът, откраднал живота ни, убил всяка надежда на хората за възмездие и справедливост, а децата ни превърна в емигранти.

Обърка представите за достоен живот, за радостта, реализацията, честността и успеха чрез знания и умения.

Човекът, който свали последното редовно правителство, заедно с ДПС, под предлог, че води неефективна икономическа и финансова политика, днес твърди, че я подкрепя!

Това е върхът на наглостта и цинизма. Всъщност, Бойко днес беше готов да подкрепя всичко. Остана само космическата програма на Слави, за да е пълен циркът.

Борисов иска само едно нещо и това е да използва ПП като ,,прах за пране" за беззаконието и корупцията на ГЕРБ.

Единственият изход за излизане от политическата криза, е безвъзвратното оттегляне на Бойко Борисов от политическия живот на страната и пълно разследване на почти 12-годишното му управление. Всичко друго е като анализ на Алгафари, а именно "Пълни глупости".