Румен Христов към седесарите: Вашата подкрепа възроди СДС

Десетки хиляди дадоха преференции за кандидатите на синята партия, написа лидерът на най-старата дясна сила

Новини
16:55 - 07 Април 2021
3147
Румен Христов към седесарите: Вашата подкрепа възроди СДС

Лидерът на СДС Румен Христов благодари на симпатизантите на СДС в отворено писмо, подкрепили партията в сложната изборна битка. Той благодари за подкрепата, като изтъкна, че гласове за сините кандидати са дадена с десетки хиляди преференции.   

Ето и какво написа председателят на сините:

Уважаеми членове и симпатизанти на СДС,

Благодаря Ви от сърце за подкрепата и мобилизацията на изборите! Вие за пореден път показахте, че СДС е не само силна емоция, а жива партия, с дух и хора, които й вярват! Десетки хиляди гласуваха преференциално за кандидатите на СДС в листите на ГЕРБ-СДС , което е достоен принос на синята партия за победата на нашата коалиция. Този резултат показа, че седесарите стоят твърдо зад идеите и каузите на нашата партия.

С вота си Вие подкрепихте Истинското дясно! Подкрепихте европейския път на България! Подкрепихте новата кауза на СДС: българите - европейски граждани с европейски доходи! Подкрепихте по-малко намеса на държавата в бизнеса, по-ниски данъци и по-високи доходи и пенсии! Вие, нашите членове и симпатизанти, сте тези, които повярвахте, че СДС може да се възроди след оставането й извън парламента през 2017 година и последвалите трусове в партията.

Тогава ни предричаха, че ще изчезнем от политическата сцена, но когато станах председател Ви обещах, че това
не само няма да се случи, а ще работя неуморно за възстановяването на партията и достойното й връщане в парламента. Ето, че го постигнахме! С Вашата помощ и подкрепа! Ще оправдаем доверието Ви и ще вървим по пътя, който Ви обещахме!
Благодаря Ви, приятели!

С уважение,
Румен Христов, Председател
на СДС