Румен Радев подкрепи червения кандидат-кмет на Смолян

Стефан Сабрутев публикувал много снимки с президента

Топ
21:09 - 09 Октомври 2019
3981
Румен Радев подкрепи червения кандидат-кмет на Смолян

Президентът Румен Радев се е включил в предизборната кампания на червения кандидат за кмет Стефан Сабрутев. Това става ясно от профила във фейсбук на самия кандидат. Там той е публикувал много снимки с президента и е написал: 

"Днес имах шанса да осъществя важна среща с господин Румен Радев - президентът на Република България. Успях да споделя най-важните си намерения, заложени в управленската програма, която съставих като кандидат кмет и получих добра обратна връзка - главнокомандващият държавата ни сподели, че е добре запознат с обезлюдяването на областта и че районът ни се нуждае от адекватна държавна политика. С реализирането на тази стъпка, бизнесът ще бъде сигурно подпомогнат и това ще открие добре платени работни места. Господин Радев посочи развитието и повишаването на качеството на туризма, като ключов фактор за община Смолян. Благодаря му, че посети нашия красив град и го поканих отново да го посети."

Сабрутев е предприемач е в търговията със строителни материали на територията на област Смолян. Втори път кандидат за кмет на БСП. Ръководител на партийната група на общинските съветници социалисти.

Президентът на Република България и върховен главнокомандващ на въоръжените сили Румен Радев  бе на посещение в 101-ви алпийски полк в Смолян. С държавен транспорт и охрана. Явно е успял да се включи и в агитацията за червения кандидат кмет.