Руса, с Клуни и двама президенти : Само Хубавата жена може да си позволи това

Джулия Робъртс отново е блондинка, въпреки че стана известна с огнената си грива

През ключалката
09:35 - 24 Юни 2024
4003
Руса, с Клуни и двама президенти: Само Хубавата жена може да си позволи това

Русо гладно няма, а когато се казва Джулия Робъртс, може да си позволи всичко. Като снимка с двама президенти на САЩ и един от най-желаните мъже на света - Джордж Клуни.

"Хубавата жена" е една от най-изестните червенокоски в света, но… от няколко дни тя отново е руса. Нейният колорист Кади Лии публикува снимки от процеса на изрусяване на 56-годишната носителка на "Оскар".

„Когато правя драстична промяна в цвета, в случая от червено към русо, винаги работя бавно и методично, за да опазя максимално косата“ – споделя Кади Лии. На снимките актрисата  е с черна рокля на Greta Constantine с обемни ръкави и дълбоко деколте. Новата прическа на „хубавата жена“ предизвика възторг сред почитателите ѝ в интернет.

„Русото ѝ отива“ и „Тя изглежда невероятно с всякакъв цвят на косата“ са част от коментарите в социалните мрежи.

Самата актриса разкри новата си визия, като публикува снимка, на която е с президентите Джо Байдън и Барак Обама, както и в компанията на 63-годишния актьор Джордж Клуни. Двамата актьори бяха на събитие в Лос Анджелис за събиране на средства за кандидат-президентската кампания на Джо Байдън.