Русата Златка се срамува от миналото си

През ключалката
11:19 - 16 Януари 2020
81162
Русата Златка се срамува от миналото си

Златка Райкова се покайва за скандалното си минало. Плеймейтката не поми дори имената на левентите с които е имала интимен контакт. За нея вече съществувал единствено Благой Георгиев и се отричала от всичките си минали бройки. Според осведомени, списъкът с екс мъжете на блондинката не е никак малък. 

„Те са толкова много, че тя им е загубила началото”, издадоха пред Lupa.bg запознати с миналото на силиконовата блондинка.

Както стана известно преди време, пазарджиклийката е била най-оборотното момиче на съдения за търговия с жени Васил Телбизов. Още от 15-годишна Райкова е започнала да работи при сводника като момиче на повикване. Именно това взираше гримьорът Валентин Кулагин, когато я нарече без страх „бивша проститутка“ в ефир, тъй като има и доказателства за това.

Силиконовата изкусителка обаче е спестила истината за скандалното си минало на настоящия си любим Благой Георгиев Джизъса. Пред него споменала само за по-известните мъже и се ограничила до смешната за нея бройка – 10.

В по-младите си години тя смятала това всяка вечер да си ляга с различен мъж за нещо нормално, едва напоследък  започна да се срамува от миналото си, но то не може да се промени. От повече от година пазарджиклийката се кротна до бившия футболист Благо Джизъса и не поглежда други мъже.