Русата Златка си хвана нов мургавелко с конска усмивка (Снимки)

Нещо за четене
18:20 - 09 Май 2022
25476
Русата Златка си хвана нов мургавелко с конска усмивка (Снимки)

Златка Райкова явно има слабост към мургави мъже с големи конски усмивки от изкуствени зъби. Това са приликите на новия любовник на блондинката с бившия й Благой Георгиев - Джизъса, забеляза Lupa.bg.  

Плеймейтката много бързо намери заместител на неверния баща на сина си, като се хвърли в обятията на 27-годишния арменец Карен. Младежът е доста богат и обича да го демонстрира. Той изцяло е подновил гардероба на новата си любов, която не спира да обсипва с подаръци. Самата Златка се хвали с армаганите от черничкият любовник и не спира да демонстрира новия си 5-звезден начин на живот. 

Новият на Златка

В момента плеймейтката се наслаждава на лукс и пълен релакс в Дубай, където е в компанията на богаташа. В същото време бившият й Благо Джизъса е с новата си на о. Бали. Екс любовната двойка се надцаква със снимки с лукс и новите им половинки. 

Карен се препича в Дубай

Райкова показа детайлно баровската кола на младия арменец и регистрационният номер, състоящ се от 6 еднакви букви "К", който струва 10 000 лева. Пазарджиклийката се радва, че отново е с богат мъж и съжалява за връзката си с бедния Джизъса, когото тя издържаше.