Русата Златка спи във фризьорския салон

През ключалката
14:57 - 08 Ноември 2019
25538
Русата Златка спи във фризьорския салон

Златка Райкова роди и хукна по фризьорски салони. Вместо да дундурка бебето си Благой, младата майка прекара 3 часа в студиото за красота на гримьора Цецо Андреев. Златка държи винаги да е с изрядна прическа и дори и това, че преди по-малко от месец даде живот на първородния си син, не може да я откъсне от разкрасителните процедури, които отнемат няколко часа, пише в."Уикенд".

Златка държи винаги да е с изрядна прическа

Половинката на екс футболиста Благо Джизъса не си даваше зор из фризьорския салон и не бързаше да се прибира при новородения си син. В студиото Русата Златка се обзаведе с конска опашка и къдрави краища. А веднага след раждането, плеймейката се боядиса отново в светло рус цвят и вече не е шоколадова брюнетка.

Припомняме, че след като забременя, силиконката смени цвета на косата си. Първо – за да не бъде разпознавана, второ – за да е с по-близък до естествения си цвят и да не се налага да използва вредни бои.

Златка Райкова роди на 30-септември тази година. А само няколко дни след това отиде на дискотека, за да полива раждането на Благой-младши. Младата майка втрещи всички, с това, че заряза детето си и отиде на бар, за да празнува. За събитието тя се беше барнала с рокля, модерна прическа, професионален грим и маникюр.

„Не мога да разбера как още при изписването са вече с маникюр и прическа. Как успяват?! Повечето майки в първите месеци нямат време да се огледат в огледалото, а какво става да ходят по салоните за красота“, коментира друга майка една от снимките на Райкова.

Според източници на в. „Уикенд“, Русата Златка е родила със секцио, защото е искала да избере деня, в който ще стане майка. Тя се е посъветвала с астролог, който й направил хороскоп.  Казал й, че хората, родени под това число, са амбициозни и успешни. Те винаги се стремят към върха и никога не се примиряват с подчиненото положение. Обичат властта, упорити са и не се предава – все качества, които Райкова искала да притежава малкия Благой. Детето има бавачка, която се грижи за него, за да може мама Златка да е красива и да не губи в вниманието на любимия си Благой Георгиев.