Русия се гаври с Европа на Коледа: Ще стоите на студ и мрак и ще ядете хамстери (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

Пропагандната машина на Кремъл упорито убеждава руския народ, че в ЕС мизерстват

Актуални новини
20:41 - 25 Декември 2022
13417
Русия се гаври с Европа на Коледа: Ще стоите на студ и мрак и ще ядете хамстери (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

Кремълската пропагандна машина се изгаври жестоко с Европа навръх Рождество Христово, което в част от православния свят и сред католиците се отбелязва на 25 декември. В Русия празнуват Коледа на 7 януари.

Руският телевизионен канал Russia Today (RT), който е забранен в Европа заради пропагандната си насоченост, пусна скандално видео, в което се "показва", че Европа е затънала в безподобна мизерия, че хората там стоят на студено и тъмно и понеже няма какво да ядат изяждат хамстерите си.

Клипът, предназначен за руската аудитория изобразява как европейците са принудени да прекарват тазгодишните светли коледни празници в мрак и на минусови температури в домовете си.

Но догодина те не само ще зъзнат на тъмно, казват създателите на клипа, но и нещо още по-лошо - гладът ще натисне европейците дотам, че ще ядат домашните си любимци, в случая - хамстерите.

Клипът е озаглавен "Приказката за хамстера или Весела "русофобска" Коледа". Той започва с кадри на щастливо средностатистическо европейско семейство на Коледа 2021 г. - всичко е било чудесно, домът е бил празнично осветен, а бащата е зарадвал малката си дъщеря с хамстер. Всички сияят от щастие.

Следват "кадри" от тазгодишната Коледа - 2022 г. Същото семейство е показано как стои на студено и тъмно - майката и дъщерята потреперват, навлечени във вълнените си дрехи и увити в шалове, а всекидневната им тъне в мрак - каква разлика с предишната година, но явно причината за това е, че Европа се е докарала дотам да няма газ и електричество, защото е наложила "несправедливи" санкции на Путинова Русия.

Все пак бащата на злощастното семейство в клипа намира решение и свързва разни кабели, принуждавайки хамстера в клетката да върти педалите, произвеждайки електричество - така поне елхата е слабо осветена.

Майката и дъщерята се усмихват тъжно. Финалните кадри показват как ще си прекарваме в Европа на Коледа 2023 година, според руските пропагандатори. Ако тази година сме били на тъмно, то догодина - о, тогава от глад ще трябва да посегнем и на домашните си любимци.

В клипа семейството седи тъжно на празничната маса и се опитва да яде супа. Дъщерята рови с отвращение в чинията, а бащата, вкусвайки от чорбата, намира в нея панделката на хамстерчето. Майката му прави знак да не казва на детето. Ясно, хамстерът е бил сготвен!

Потребители в YouTube от ЕС са меко казано възмутени от гнусния клип. Руснаци, живеещи в България от години, както и такива, които са емигрирали от родината си заради несъгласие с войната срещу Украйна, също са скандализирани от крайно обидното пропагандно видео.