Руските власти започнаха изземване имуществото на Хабиб Нурмагомедов

Боецът дължи 3,4 млн. долара

Спорт
13:56 - 24 Юли 2024
366821
Руските власти започнаха изземване имуществото на Хабиб Нурмагомедов

Един от легендарните ММА бойци на всички времена Хабиб Нурмагомедов има сериозен проблем, тъй като руските власти твърдят, че той дължи 3,4 млн. долара просрочени данъци. Делото срещу дагестанецът е образувано на 5 юли, като той получи забрана да напуска Русия.

В този момент обаче Нурмагомедов не бе в държавата, тъй като присъстваше на мачовете от Европейското първенство по футбол.

Две седмици по-късно съдебни изпълнители започнаха процедура по конфискация на имотите му.

Вече има имот на Нурмагомедов на стойност около 900 хил. долара, който е конфискува. По този начин той губи семейния си дом в Дагестан и богатата колекция от автомобили.

От гаража му са взети истински зверове - Ferrari California T ($300 000), Mercedes-Benz AMG GT S ($161 000), Mercedes-Benz S-Class ($122 000), BMW 7 ($101 000), Toyota Land Cruiser ($85 000) и Toyota Tacoma ($44 000).

Това е само част от имуществото, без което той ще остане. В крайна сметка се очаква да станя ясно дали той ще плати сумата, за която е осъден или в крайна сметка ще загуби всичко, което е спечелил.

Легендата на бойните изкуства има достатъчно пари, за да се разплати с властите, но по някаква причина не иска да го направи.

В момента той е в Дубай и подготвя следващото предизвикателство в бойните изкуства, като не е коментирал нищо публично.