С какво обвинен за мащабна кражба е по-специален, използват ли политически Боби Хемуса?

Новини
19:00 - 21 Декември 2021
8916
С какво обвинен за мащабна кражба е по-специален, използват ли политически Боби Хемуса?

Обвиненият за мащабна кражба на 53 милиона от магистрала "Хемус" Борислав Колев се срещна с вътрешния министър Бойко Рашков, имаше честта да се види и с Иван Гешев, остана  само да запише час в Президентството.

Нормално е обикновените хора да се запитат с какво този човек е по-специален от другите обвиняеми?

Връщане във времето показва, че Боби Хемуса е най-ухажван от всички, станали клиенти на Прокуратурата. Едва ли е заради 53-те милиона, които твърдят, че има!

И за малките деца ще стане ясно, че зад този случай  стоят политически игри и се очаква скоро в медийното пространство по този скандал да излезнат имената на силни политиката личности.

Натискат ли футболния съдия и той престъпник ли е или ще се превърне в политическа маша за поръчки и политически борби? Новият Вальо Топлото ли е?

След колко време ще излезнат имената и кои са те? Скоро! 

В ситуацията, в която и МВР и Прокуратурата са лостове в ръцете на алчни политици, се случва парадокс - обвинен за крупно престъпление си определя срещи с висши в държавата фигури.

Господа, политици, прокурори, министри, може би всеки обвинен и осъден иска да ви види и да каже нещо  важно - защо не се срещнете с Янко Ваташки, Пешо Касапина и Мара Общата? И те сигурно имат какво да ви кажат.

В тази политическа война опорочихте важните институции, не само себе си! Ще продължите ли?

И когато хората четат новините ни и чакат среща на Боби Хемуса с Папата, се питат защо тези имена, които знаел обвинения, не са в обвинителен акт, а гледаме цирк с футболен съдия?