С колко мъже е спала Златка Райкова?

Винаги съм била тигър в клетка, признава бившата на Благо Джизъса, която съжалява за връзката си с набожния футболист

Нещо за четене
12:55 - 15 Юли 2024
4595
С колко мъже е спала Златка Райкова?

Златка Райкова, вече Хачатрян, се отрече от пребогатото си секс минало и златотърсаческия си период. Преди дни блондинката се съгласи да говори пред Мон Дьо, който от 2 години я уговаря да му даде интервю. Бившата на Благо Джизъса заяви, че уж не се срамува от миналото си, успява да се иронизира и анализира.

„Много неща са се променили, тази първичност и скандалност, които някога смятахме, че толкова е интересна, завладяваща и че това е всичко. Аз отново мога да кажа какво мисля, но то вече не стои по този начин“, изповяда се тя, визирайки култовото й интервю пред Венета Райкова, което даде преди повече от 10 години.

Тогава чалга дивата Алисия обвини блондинката в опит да й открадне Валери Божинов, с когото по онова време беше интимна. Обидена, Златка се появи в предаването „Горещо” и наговори такива неща по адрес на вакарелката, че певицата дори се закани да я съди. Сред „разкритията” на Райкова беше, че Алисия е момиче на повикване. Плеймейтката твърдеше и че футболистът сам й се натискал, изпращайки й вулгарни есемеси. Алисия не остана по-назад и квалифицира Русата Златка като „сотаджийка”, тъй като се отзовавала на мъжете по-бързо и от патрулите на охранителните фирми. Скандалът беше огромен и двете се мразеха в продължение на над 10 години. Едва преди няколко лета уж си простиха и се примириха, но само те си знаят дали реално е така. Първата стъпка към сдобряването направи Райкова. Тя срещнала Алисия в тоалетната на столично заведение и й се извинила. Така двете заровиха томахавките.

Днес Златка Райкова гледа на интервюто като на нещо забавно, което отдавна е приключило. „Това интервю е много емблематично за мен, с мои приятели си го пускаме от време на време. Но аз седя и гледам чужд човек, човек, който не познавам. Смеем се истински на това интервю”, казва плеймейтката. „Абсолютна глупачка, да не кажа простачка. Това са неща, които преминават през годините. Това са грешки на младостта”, категорична е днес тя за някогашния образ, който е показала в обществото, и допълва, че не се срамува от това, защото трябва да се срамуват хората, които не са се коригирали в живота.

През годините бръмчалката от Пазарджик овърша куп мъже. Тя не знае бройката на мъжете, с които е спала. Плеймейтката не помни дори имената на левентите, с които е имала афера за повече от една нощ. „Те са толкова много, че тя им е загубила началото”, издадоха пред „Уикенд” запознати с миналото на силиконовата блондинка. Както вестникът ни разкри преди време, пазарджиклийката е била най-оборотното момиче на съдения за търговия с жени Васил Телбизов. Още от 15-годишна Райкова е започнала да работи при сводника. Именно това взираше гримьорът Валентин Кулагин, когато я нарече без страх „бивша проститутка“ в ефир, тъй като има и доказателства за това. Силиконовата изкусителка обаче е спестила истината за скандалното си минало на настоящия си любим Карен. Пред него споменала само за по-известните мъже и се ограничила до смешната за нея бройка – 10. „Спестила е над 150-200 мъже с които си е лягала. Само до преди да стане известна в риалити предаването „Островът на изкушението” бе минала стотака”, издадоха съграждани на Русата Златка.

В по-младите си години тя смятала това всяка вечер да си ляга с различен мъж за нещо нормално, едва напоследък започна да се срамува от миналото си, но то не може да се промени.

Моделката от години има репутацията на фатална жена, но упорито криеше колко точно са мъжете, с които е била. Да не забравяме откъде тръгна прозвището й „русото изкушение” – от предаването „Островът на изкушението”, където скандално съблазни един от обвързаните мъже. Двамата дори правиха джиджи-биджи под завивките и докато за него това бе краят на любовния му живот, за Златка бе едва началото.

„Това, което не ми харесваше в старата Златка, е това, че не можеше да брои до 10, а сега мога да броя до 100. Но аз пак съм си хулиганка, не се притеснявам от това нещо. Тази енергия я използвам там, където имам нужда. Винаги съм била тигър в клетка, който рано или късно си пробиваше път, за да се покаже. Никой не можа да го опитоми. Но може да го опитомиш само и единствено с доброта. Карен е човекът, който много бързо разбра това нещо и лесно ми влиза под кожата”, признава тя.

Русото изкушение не се посвени да се отрече и от бившия си любим Благой Георгиев – Джизъса и разкри, че той е бил голяма грешка.

„Ако хората биха отговорили, че след като той е баща на детето ми, няма как да бъде грешка. Да, грешка е”, заяви тя пред Мариян Станков – Мон Дьо и допълни как се е чувствала, докато е била с него. „Не бях добър човек с него. Той не извличаше от мен нищо положително. Той ме агресираше. Просто чакахме момента, в който всичко ще приключи” – разкри Златка, която сякаш е знаела, че ще дойде моментът, когато ще се разделят. Плеймейтката отбеляза, че въпреки всичко няма да се откаже да търси любовта. „Тя е по-силна от приятелството и кариерата. Обичам силно и страстно”, посочи Райкова. Появата на съпруга й Карен Хачатрян, от когото също има син, тя определи като най-разумната и най-осъзнатата й любов. „Човекът, който наистина смятам, че ми е сродна душа. Той е голямата ми любов”, допълни тя. След сватбата им плеймейтката прие фамилията на мъжа си и вече не е Райкова, а Хачатрян.

„Аз си живея в моята си хармония. Обиди, клишета и определения трудно ме докосват“, уверена е в себе си бившата бръмчалка. Тя каза, че откакто е популярна, в публичното пространство до днес много неща са се променили. За пътя към известността, който си е проправила с годините, сподели, че не знае как точно е станала популярна, но ние може да й припомним – със секс с обвързан мъж в риалити шоуто „Островът на изкушението”. Малко по-късно започна да спи с женени мутри и самата се изявяваше като мутреса.

Вестникът ни дочу, че силиконовото изкушение още не може да забрави преживения ужас по време на връзката си с плевенския бандит Камен Балбузанов – Куката. Именно оттогава тя има нервни тикове, които лъснаха по време на престоя й в Къщата на „Биг Брадър”. Преди години Райкова призна, че е яла доста плесници от Камен Куката. За нея един шамар не значел нищо, нито пък бил повод за раздяла с любимия човек. Преди време плеймейтката твърдеше, че боят върху нея е бил съвсем заслужен и справедлив. „Един шамар не е бой. Много жени си заслужават един шамар, това бой ли е? Ако изкарам някого от релси и ми удари един шамар и преценя, че заслужавам, няма да се разделя с него”, мислеше преди години моделката, но днес разсъждава по друг начин.

По-паметливите помнят как Куката я превърна в завършена мутреса и тя наби не едно или две момичета по заведенията, че даже и фолк краля Азис. Според някои слухове преди години плеймейтката е била заловена с дрога и оръжие след Дунав мост. На връщане от Румъния джипът на Куката, управляван от Райкова, е бил проверен от патрул на КАТ, като са открити оръжие и кокаин, но плевенчанинът поел отговорност и за двете неща. Именно тези неща са докарали на блондинката нервните тикове, с които стана за смях в „Биг Брадър” преди няколко години.