С нова визия: Фандъкова се подмлади с 10 години

Новини
21:40 - 23 Януари 2021
16530
С нова визия: Фандъкова се подмлади с 10 години

Кметицата Йорданка Фандъкова впечатли съпартийци и симпатизанти с коренна промяна на визията си. Градоначалничката изглежда видимо подмладена, с опъната и гладка кожа и очевидно е изневерила на навика си да не слага и капка грим и да изглежда измъчена и без настроение.

От няколко дни, Фандъкова се появява в тв ефира с перфектен макиаж, който й осигурява коренно различно медийно присъствие. Майсторски пипнати сенки, добавен контур и удължени мигли са част от подобренията, които са променили стопанката на "Московска". 

„Това кметицата ли е?”, зададоха си въпрос наблюдателни зрители, веднага уловили фейс-промяната на градоначалничката в тв ефира.

Някои дори предположиха, че бившата учителка е минала през серия разкрасителни и освежаващи процедури предизборно, за да  може, като основон лице на ГЕРБ, да привлича и с външния си вид да уталожи негативните страсти срещу нея.

Други пък се запитаха дали ексминистърката Николина Ангелкова не повлече крак съпартийките й да правят повече експерименти със себе си, за да изглеждат по-млади и по-привлекателни.

Доскоро, дама №1 на София пренебрегваше тотално визията си и бе една от най-небрежните към себе си дами в управляващата партия. Градоначалничката се появяваше навсякъде бледа, без цвят на лицето, макар и вече да гони 60-те.  Угриженият и недоволен вид пък допълнително съсипваше имиджа й.

Сега обаче кметицата изглежда коренно различно и дори малко се доближава до вида на Надежда Нейнски, която за разлика от нея, полага достатъчно грижи за лицето и фигурата си.