Сагата на Мара Отварачката и Миро Дзвера продължава! Певицата подаде трета молба за развод

Двамата се разделят 12 пъти за три години брак

Нещо за четене
17:48 - 19 Август 2024
3307
Сагата на Мара Отварачката и Миро Дзвера продължава! Певицата подаде трета молба за развод

„Напуснах Миро и съм подала молба за развод“ - обяви пред „Телеграф“ фолк звездата Мария. Третият й брак с бизнесмена Мирослав Соколов се оказа най-бурен и от декември 2021 г. до сега се разделяха и събираха доста пъти.

„Този е 12-и и е последен“, закани се изпълнителката на “Малка черна рокля“. „Отчитам го като грешка - урок и без правото на подобни да участват в живота ми сега и натам. Токсична връзка, пълна само с лъжи, схеми и грозни действия. Даже незаслужаваща нищо повече като коментар от думата “край”. И без право на подобни да участват сега и занапред в моя план. Животът ми са музиката и Марая и съм се отдала на тях“, коментира още пред „Телеграф” Мария.

В разгара на лятото тя работи върху нов сингъл с които ще зарадва почитателите си в началото на септември. Днес снимам новото ми видео към песента „Твое копие”. ”Много мащабен и красив проект, който мисля, че ще завладее сърцата на всеки, които слушат и не слушат нашата музика. Много самоуверено, но мисля, че ще е така”, издава певицата. Авторите на песента са Мариета Ангелова, Даниел Ганев и наш колега и приятел от съседна Гърция, композитор”.

Видеото също е дело на доказан тандем Люси Иларионов и Йордан Петков. Между 5 и 7 септември ще е навсякъде. ”На всички, които ме обичат и на себе си всичко което правя е за тяхната обич вече 24 години”, добавя Мария.