Сълзи в ефира: Появи се изчезналия баща на Бесте Сабри

Таткото зарязва щерка си като бебе и заминава за Турция, журналистката дори не знаела как изглежда в момента

Нещо за четене
18:54 - 30 Ноември 2023
20309
Сълзи в ефира: Появи се изчезналия баща на Бесте Сабри

Водещата на „Тази събота и неделя“ Бесте Сабри ще бъде специален гост на Нели и Меги в предаването „Търси се…“ тази събота, 2 декември. Сантименталното шоу вече е с нов час на излъчване - 16 ч., припомниха от Би Ти Ви. В този епизод на предаването популярната журналистка за първи път от десетилетия вижда баща си,,който е емигрирал в Турция. Оказва се, че водещата на Би Ти Ви дори не знаела как изглежда в момента татко й.

Бесте Сабри се разплака, когато видя собствения си баща в предаването "Търси се"

Зрителите за пръв път ще могат да проследят трудния път на водещата, разказан лично от нея и нейните родители и приятели. Изненада за Бесте ще бъдат колегите и продуцентите от медиата, които ще разкажат колко е отдадена на работата си, а тя, от своя страна, ще признае, че вече ги чувства като свое второ семейство.

Най-вълнуваща ще бъде срещата с нейната майка Нели, която емоционално ще разкаже за трудния им житейски път. Бесте е била едва на 9 месеца, когато баща ѝ заминава за Турция, за да търси работа, но така и не се връща обратно в България.

"Останахме напълно сами… Бесте ми даваше сила и смисъл за живот. Тя самата е преминала през ада и рая", открито ще разкаже майката на журналистката. „Цял живот се опитваме да изграждаме мостове помежду си, които така и не се случиха“, през сълзи ще сподели Бесте за отношенията с баща си Субхи Карадаг.

Най-неочаквана ще бъде именно срещата с него! Водещите Нели и Меги откриват баща ѝ и той дава специално интервю за дъщеря си. „Развълнувах се много! Дори не знаех как изглежда, не съм го виждала от години“, през сълзи признава Бесте пред тв камерите.

Тв журналистката гостува в новия епизод на "Търси се", който ще бъде излъчен тази събота