Сам срещу всички: Съблекалнята на Юве срещу CR7

Спорт
17:54 - 12 Май 2021
2493
Сам срещу всички: Съблекалнята на Юве срещу CR7

Кристиано Роналдо е най-добрият голмайстор в Серия А през този сезон, но Ювентус играе отчайващо. „Бианконерите“ могат да останат извън Шампионска лига. Три кръга преди края на сезона отборът се намира на едва пето място с трудна програма.

А в съблекалнята на отбора няма добра атмосфера. „Гадзета дело Спорт“ твърди, че съотборниците са се обърнали срещу Кристиано Роналдо и той е доста самотен.

Футболистите на Ювентус не са в добри отношения с португалеца. Те смятат, че за разлика от тях той има твърде много свобода и прави това, което иска.

Така денят след поражението от Милан (0:3) Кристиано пропусна тренировката на тима, за да посети фабриката на Ферари в Маранело, но не беше сам. В неговата компания бяха президентът на клуба Андреа Аниели и изпълнителният директор Джон Елкан, а останалата част от отбора не прие много добре отсъствието на португалеца.

Той често отсъства от тренировки заради различни задължения. Много от съотборниците му смятат, че не е честно той да се държи по-различно от тях и поради това отношенията им са охладени.

В последните дни се появиха информации, че Кристиано Роналдо ще напусне Ювентус, ако отборът не се класира в Шампионска лига през следващия сезон, но предстои да видим какво ще се случи.

Роналдо е част от Ювентус от 2018 година, като отбеляза 99 гола в 130 мача.