Само Lupa.bg разкри: Лена крие, че е родила в "Токуда"

Малката Деа е проплакала за около 3 бона и половина

Политика
15:11 - 17 Януари 2024
9511
Само Lupa.bg разкри: Лена крие, че е родила в "Токуда"

В края на септември острието на "Продължаваме промяната" Лена Бориславова роди първородното си дете, но заедно с половинката си Миро Иванов успя да запази в тайна на коя българска болница се е доверила. Lupa.bg обаче успя да открие по дребен детайл мястото, където е проплакала малката Деа.

На фотосите от зимната ваканция на щастливата фамилия на морския бряг на рамото на Бориславова ясно се вижда платнена чанта. Която обаче не е каква да е, а рекламна на болница "Токуда", каквато се подарява на всяка родилка при изписването, заедно с комплект бебешка козметика.

Въпросната торба е брандирана с логото на болницата, също като дрешките, които съдържа. Следователно едва ли става въпрос за съвпадение, а 33-годишната родилка е дала живот на щерка си именно там.

Ето я чантата-издайник

По наша информация раждането е било под наблюдението лично на АГ-отделението д-р Сузана Нашар. Що се отнася до цената, която вероятно интересува читателите, тя е пакетна и възлиза на 3400 лева плюс т. нар. "неонатален пакет".

Освен това Миро се е изръсил и с още 66 кинта за припознаване на детето, тъй като с Лена още нямат брак, въпреки годежния пръстен, който тя демонстрира от изявестно време.

Цената на пръв поглед изглежда солидна, но предвид факта, че майчинството на Бориславова е 3000 лева, можем само да кажем - имат пари - угаждат си!