Само в БГ : Откриха танцово студио в Студентска поликлиника

Да ви мерят кръвното, или да тропнете зумба - вие избирате

10:47 - 20 Март 2019
1564
Само в БГ: Откриха танцово студио в Студентска поликлиника

Нищо, случващо се в Студентски град, не бива да ни учудва. Тук мазератитата и ламборджинитата отдавна са повече от курсовите работи, а фолкклубовете на квадратен метър многократно надхвърлят библиотеките и читалните. Наши потребители ни алармираха за поредната типично българска странност - от известно време в сградата на Студентска поликлиника функционира... звукозаписно студио.

Освен монтаж и миксиране на песни, в Пета поликлиника се провеждат и занимания по танци. Редом до приемните часове на различни джипита, пред ДКЦ-то ни посреща афиш с предложение за уроци по зумба.

"Не искам да обиждам тези творчески натури, но някак си не ми се връзва в здравно заведение да се правят прожекции и клипове на фолкфурии. Ама и това вече не изглежда нелогично, та в поликлиниката вече има обучение по народни танци и други художествени самодейности, а къде и без фитнес", пише ни възмутен читател.

Абе, защо направо не се отвори един публичен дом! И без това българското здравеопазване отдавна се е превърнало в една порнографска система, която накара пациентите всеки ден да си броят дните на тази земя."

Lupa.bg отправи запитване към община "Студентска" относно отдаването под наем на помещения в ДЦК V за художествено-масова дейност. До момента още очакваме отговор...