Само в Lupa.bg: 12 бодигарда пазят Алексей Петров, 3-ма били с него

Странно е, че никой от охранителите не се е намесил

Крими
15:57 - 16 Август 2023
14969
Само в Lupa.bg: 12 бодигарда пазят Алексей Петров, 3-ма били с него

Трима охранители са били с Алексей Петров по време на стрелбата срещу него и Мирослава Спасова, която го придружавала. Това съобщи пред журналисти преди малко главният секретар на МВР Петър Тодоров, без обаче да назовава името на жената.

Според източник Lupa.bg, Алексей Петров е имал общо 12 охранители, които са се въртели на няколко смени. В конкретния ден бодигардовете са били трима. Доста е озадачаващо, че те не са намесили и не са направили опит да предотвратят кървавата баня. Странно е и че след като Трактора е бил убит, а спътницата му - тежко ранена, никой от охранителите не е тръгнал по петите на килъра.

Той е бил е на разходка, за която имаме данни, че не е инцидентна. Проверяват се вида на оръжието, както и броя изстрели", потвърди новината Тодоров.

Според източник на Lupa.bg, Алексей Петров имал традиция всеки ден да си прави 20-минутни разходки, на които да обсъжда важни бизнес дела и тактики. Така бил сигурен, че няма кой да го подслушва и запише. 

"Убийството е станало близо до пътеката. Установяват се хора, които са били в района", добави шефът на СДВР Любомир Николов. "Проведен е оглед на местопроизшествието, разпитва се охраната", изясни градската прокурорка на София Илиана Кирилова.