Само в Lupa.bg: Адриана Тюркмен стана брокер на имоти

Нещо за четене
14:56 - 13 Април 2019
14978
Само в Lupa.bg: Адриана Тюркмен стана брокер на имоти

Александра Тюркмен започна работа като брокер на недвижими имоти, видя първо репортер на Lupa.bg. Красавицата вече заработва сама в престижна агенция в София, показа проверката ни. За връзка с потенциалните клиенти по-малката дъщеря на Филип Найденов – Фатик е поставила своя визитка с посочен имейл и номер на мобилен телефон. От информацията става ясно, че работното време на красавицата е от понеделник до петък в часовия пояс от 9 до 18 часа.

Ако си харесате имот, Александра би могла да ви заведе на оглед в същия времеви диапазон или след лична уговорка с нея на посочения джиесем номер. От приятелския ѝ кръг коментират, че красавицата прави това, за да се чувства полезна, не от финансови нужди.

Като пример за паричното охолство, на което се радва фамилията, дойде новината за поредната луксозна почивка, която си спретнали жените от клана на Фатик. Съпругата на покойния подземен бос Адриана Тюркмен и двете ѝ дъщери – Адриана и Александра, наскоро се развихриха на тузарския гръцки остров Миконос.

Трите дами си наеха една от най-скъпарските вили по крайбрежието, където нощувката струва над 8000 лева. Дамите на Филип Найденов отседнали в 5-звезден бутиков хотел, като наели една от най-луксозните вили, които комплексът предлага.

Хубавиците разполагали със собствен басейн, джакузи, тераса с огромна зона за релакс, всекидневна и три спални. Разходите, разбира се, поела майката на двете красавици, която наследи изцяло бизнеса на Фатик след смъртта му. Адриана Тюркмен искала да прекара малко повече време с двете си момичета и избрала именно Миконос.

По-голямата дъщеря Александра от години живее в Ню Йорк, където работи като разпоредителка в едно от най-тузарските нощни заведения. Малката Адриана обаче избра да си остане в България. Освен като брокер, брюнетката се изявява и като фотомодел, но основно разчита на наследството на баща си, за да поддържа висок жизнен стандарт.

Противно на слуховете, че е фалирала и разпродала фирмите му, вдовицата на Фатик и дъщерите му си живеят доста добре. Освен на наследството на силовия бос, Адриана Тюркмен разчита и на собствения си бизнес. Двете с вдовицата на Жоро Илиев – Мая, са съдружнички във фирмата „А енд М“ и притежават верига фризьорски салони.