Само в Lupa.bg : Алисия плаща 12 бона за племенницата си

Нещо за четене
15:08 - 30 Август 2019
57786
Само в Lupa.bg: Алисия плаща 12 бона за племенницата си

Фолкпевицата Алисия издържа племенницата си и лично я записа в една от най-тузарските частни детски градини в страната, научи ексклузивно Lupa.bg. Момиченцето тръгва от 2 септември в забавачница, чиято годишна такса е над 12 хиляди лева, при това ако сумата бъде платена наведнъж. По наша информация Алисия се е погрижила освен за нея, и за облеклото на детето от-до за първия "учебен ден". 

"На леля принцесата", както изпълнителката на "Карамел" нарича любимата си племенница, ще стане на годинка в началото на ноември, но родителите й вече били готови да я пратят на ясла. Става въпрос за една от градините в полите на Витоша, където обучението е изцяло на английски език, а децата се хранят в специален режим изцяло съставен от био продукти. Мястото е предпочитано и от политици, и от други представители на родния хайлайф. 

Алисия стана леля за пръв път на 5 ноември миналата година, след като един от двамата й братя близнаци Иво и Йордан се похвали с щастливото събитие. От години се говори, че те са хранилка при Алисия и тя не само прави подаръци редовно на детето, но и се грижи за сметките им. Ася Дойчева често била "дрънкана" за пари и от разни първи и по-далечни братовчеди, твърдят във Вакарел. А някои говорят, че дори се грижела финансово по-добре за малкото момиченце, отколкото за своя син Валерко от връзката си в Валери Божинов.