Само в Lupa.bg: Андреа Банда ще води "Преди обед"

Милионерската наследница предстои да заеме вакантната позиция на напусналата Деси Стоянова

Нещо за четене
18:00 - 23 Август 2024
52276
Само в Lupa.bg: Андреа Банда ще води "Преди обед"

Андреа Банда се готви за водеща на „Преди обед“, разбра ексклузивно Lupa.bg. След като освободи мястото си във „Вечерното шоу“ по БНТ, където се подвизаваше в продължение на едва 3 месеца, инфлуенсърката и всестранно развита Андреа Банда Банда влиза през голямата врата в BTV като водеща на всекидневното токшоу „Преди обед“. Милионерската наследница предстои да заеме вакантната позиция на напусналата Деси Стоянова, която обяви оттеглянето си от предаването в края на юли, за да се посвети на новото си поприще със семинари за публично говорене.

От сигурни източници Lupa.bg разбра, че в момента Андреа трескаво се готви за появяването си в ефир през септември, когато „Преди обед“ се завръща с нов 14-и сезон. Огромна подкрепа дъщерята на мастития бизнесмен Крacимир Влъчкoв получава и от екранния си партньор в токшоуто – актьора Петър Дочев, който наскоро се завърна от ваканцията си в Монголия, заради която не успя да бъде до Деси Стоянова по време на последния ѝ ефир.

В качеството си на водеща на „Преди обед“ Банда Банда предстои да се конкурира с доскорошната си работодателка – Гала, в чието предаване – „На кафе“ – тя започна телевизионната си кариера като панелист. След като бе изритана от титулярката на предаването на Нова, Андреа се пробва като водеща на спортните студия на БНТ, от където тази пролет ѝ повериха и „Вечерното шоу“. През лятото пак тя бе част от водещите на студиата преди и след мачовете от Евро 2024.

Вероятно екипът на „Преди обед“ и най-вече креативният продуцент на предаването – Георги Тошев, е харесал Андреа след гостуването ѝ при Деси и Сашо миналото лято.