Само в Lupa.bg: Андреа призна за тормоза от Кобрата (Снимки)

Ако чакаш достатъчно дълго на брега на реката, ще видиш труповете на враговете си, да се носят по течението покрай теб - заяви блондинката, визирайки Кобрата

Нещо за четене
21:45 - 04 Ноември 2022
13540
Само в Lupa.bg: Андреа призна за тормоза от Кобрата (Снимки)

Фолк певицата Андреа отново избухна с разкрития за бившия си годеник Кубрат Пулев. Тя отговори на въпроси на фенове в социалните мрежи, като започна да прави разкритие след разкритие. Тя първо каза, че боксьорът не й е позволил да продължи живота си с друг мъж, подлагайки я на "стрес и тормоз", заради което е обмисляла да се премести в друга държава. Ето какво отговори певицата на въпрос на фен "Какви са тези драми с Кубрат?":

"Няма да крия вече повече! Да, с Кубрат сме разделени от 2 години, по през тези две години той продължи живота си...а на мен не ми позволи. Мислила съм даже да се преместя в друга държава, само и само да мога да бъда щастлива, да намеря половинка до себе си и да не бъда подлагана под стрес и тормоз!"

Другото питане беше дали е преживяла бившия си.

"Какво да му преживявам? Той си има свой живот, деца и така нататък. Междувременно докато уж има деца ме моли аз и той да си направи свои.След това, ако може да направи още деца и на други жени. Мисля, че няма какво да кажа по темата с морала, семейните ценности и патриотизма, за който тръби по телевизията. Оказа се, че аз с моите голи снимки и чалга кариера, държа повече на тези неща" - заяви блондинката.

"Напуснах "Пайнер" защото Кубрат искаше, а след това се оказа, че иска да спра да пея" - не спря с откровенията сапаревобанската дива, която завърши с цитат на Сун Дзъ, V век пр. Хр.

"Ако чакаш достатъчно дълго на брега на реката, ще видиш труповете на враговете си, да се носят по течението покрай теб" - явно визирайки бившия си Кубрат Пулев.