Само в Lupa.bg: Андреа разказа играта на шеф Ангелов

„Хелс китчън“ беше най-ужасното нещо в живота ми, щях да набия готвача - призна блондинката

Нещо за четене
16:26 - 14 Март 2024
54699
Само в Lupa.bg: Андреа разказа играта на шеф Ангелов

Андреа се ожали от преживяването си в „Хелс китчън". "Това беше най-ужасното нещо в живота ми. Чакахме яденето час и половина, никой не ми каза нищо, казаха ни да стоим и само да чакаме. Храната не ставаше за нищо. Да не говорим, че липсваше салфетка, която да си сложа между краката, за да не се изцапам“, сподели ужасното си преживяване певицата, видя Lupa.bg.

Блондинката почти е стигнала до саморазправа с шеф Виктор Ангелов, който се държал арогантно със семейството й. Водещият на „Хелс китчън“ започнал да дърпа телефона на бащата на изпълнителката, която веднага се намесила и му издърпала мобилния апарат от ръцете.

„Господин Мастършеф-а (б.а така Андреа го нарича шеф Ангелов) нямаше право да прави това. Баща ми не му е служител, нито подчинен. Ние сме поканени там, а той дърпа телефона от баща ми. Щях да го набия този готвач, как се казваше, шеф Ангелов" - продължава с откровенията бившата на Кобрата.  

"Станах и се сдърпах с него. Накрая шеф Ангелов ме помоли за снимки. Чаках го, но той не се появи и аз си тръгнах. Пожелавам да това предаване да си оправи сценария и организацията. Когато каните гости, трябва да има точни и ясни правила. Да им обясните кога ще се случи всичко. А не просто да се чака. Пълни непрофесионалисти са в „Хелс китчън“. Повече никога няма да им стъпя“, разясняваше Андреа докато се прибира гладна към дома си.