Само в Lupa.bg: Антония Петрова свали 13 кг с инжекциите на Галена

Миската написа дълга история как не спортува, но се е вталила

Нещо за четене
16:00 - 10 Септември 2024
3912
Само в Lupa.bg: Антония Петрова свали 13 кг с инжекциите на Галена

Антония Петрова се похвали, че е станала кожа и кости, успяла е да се втали с цели 13 кг. Миската написа дълга история как не спортува, но е смъкнала 13 кила и се чувства много добре. Единствено Lupa.bg научи, че блондинката се е вталила с прословутите инжекции за диабетици „Оземпик“, станали популярни като "инжекциите на Галена".

"В момента съм в по-добра форма от преди да забременея първия път и дори от младежките си години! И то без спорт. Да, знаете че не спортувам, но пък тичам постоянно по двете си деца, които да не забравяме са момчета и са доста диви и игриви. Плюс отражение дава и работохолизма ми и работата по 12 часа на ден, знаете че съм доста активен човек" - пише Тоца.

Антония ходи всяка седмица до столичен доктор, който й бие дозата. Тя се вталява по този начин от няколко месеца, като е запалила дори съпруга си по новия, но опасен метод на отслабване. 

Стопяването с популярните инжекции за диабетици „Оземпик” е гарантирано, но и много опасно за здравето. Фолк певиците, които първи се втурнаха да отслабват с метода, вече „берат плодовете” от рязкото сваляне на килограми. Галена бе първата, която започна да използва „Оземпик”. Tя свали най-много килограми и има най-много здравословни проблеми. Смядовката няколко пъти е стигала до системи в болница, а причината са инжекциите за диабетици.

Фолк дивата не крие, че често не се чувства добре и отменя участия, защото не може да се качи на сцената. Брюнетката свали над 15 килограма, но не с глад и тренировки, а с опасния метод. Разбира се, тя нито потвърждава, нито отрича тази информация, но всички в бранша са наясно, че превръщането й в скелет се дължи на лекарствения продукт.

Лекарството за намаляване на теглото, съдържащо активното вещество лираглутид, медикаментозно средство, което се използва за лечение на захарна болест. То е подобно на естествено произвеждания хормон, наречен GLP-1, който се отделя от червата след хранене. Функционира, като действа върху рецептори в мозъка, контролиращи апетита, и така ви кара да се чувствате по-сити и по-малко гладни. Това може да помогне да ядете по-малко и да намалите телесното си тегло.

"Бонусът" при това отслабване е, че кожата увисва. По това може да се разпознае кой отслабва с инжекции и кой със спорт. Последователите на Антония често я критикуват, че краката й са с доста целулит и увиснали, а не стегнати. Причината е липсата на спорт и инжекциите.