Само в Lupa.bg: Българската звезда Мария Бакалова се замеси в скандал

Нещо за четене
17:20 - 07 Декември 2020
10038
Само в Lupa.bg: Българската звезда Мария Бакалова се замеси в скандал

Фаворитката на феновете за награда Оскар - българската звезда Мария Бакалова, обрала овациите и на критиката с ролята си на дъщерята в новата лента на Саша Барън Коен "Борат 2", се озова неволно в окото на секс скандал, научи Lupa.bg. Късно снощи бургазлийката със сладък акцент, която вече трайно живее отвъд Океана, публикува снимка в личния си инстаграм от планински преход заедно с двама "приятели", както ги определи - актьора и модел Ханс Уайнър и кастинг агента Кейд Хъдсън. Кадърът с последния обаче предизвика остра реакция на страницата на Бакалова, защото киноманите веднага си спомниха за секс скандала ала Харви Уейнстийн, предизвикан от холивудския скаут на таланти Хъдсън.

Точно преди 2 години, в разгара на разкритията за дългогодишните похождения на 68-годишния филмов продуцент, се оказва и че далеч по-младият му "наследник" в бизнеса, се е занимавал с подобна дейност. През 2017 г. "Таймс" разкрива негови есемеси, пратени до различни актьори 4 години по-рано с явни оферти за секс срещу възможност да застанат пред камерите на различни продукции. 

Скандалът гръмва с името на Шон Роуз, на когото Хъдсън му предлага следната възможност: "Правиш ми фелацио срещу 1000 долара", въпреки че е бил наясно с хетеросексуалността му. По-късно Роуз признава, че е отказал офертата и се е почувствал изключително унизен. "Мълчах си, защото знаех, че Хъдсън познава ужасно много влиятелни личности в индустрията и смятах, че няма да променя нищо, дори да проговоря", разказва жертвата. 

По онова време изнудвачът му е агент във "Фул Пикчър" и е мениджър на редица брандове, включително в модния бизнес. По-късно той става шеф в "Криейтив Артистс Ейджънси", където се занимава с реклама и набиране на кадри за малкия екран. 

Признава, че се е срещал с Роуз при общ шивач преди години и двамата нямали нищо общо оттогава.

Същата агенция, за която работи Хъдсън през 2017 г. се разделя със свой служител - Тайлър Грешъм, който също е обвинен в сексуално изнудване и блудство. Но новият приятел на Мария Бакалова остава на поста си. Не е ясно дали българката е запозната със скандала, но фенове я предупреждават да внимава с кастинг агентите около себе си, за да не стане поредната жертва на холивудските секс обръчи.