Само в Lupa.bg: Бивш депутат прати Светослава Рудолф при „пеперудките“

Гроздето е кисело, отвърна блондинката на жълтия Камен Влахов

Шоу
18:29 - 27 Май 2023
19412
Само в Lupa.bg: Бивш депутат прати Светослава Рудолф при „пеперудките“

Потъналият в архивите НСДВ депутат от далечното минало Камен Влахов нападна журналистката Светослава Рудолф, бивша Тадаръкова, с дебелашки шеги във фейсбук, видя Lupa.bg. Под снимка на блондинката от XII-ото издание на Balkan MEDIA Awards 2023, проведено в петък вечерта в Българския културен център, Влахов написа: „Като на пътя Пазарджик - Пловдив хваща око...но за всеки влак си има пътници“.

Светослава Рудолф (вляво на снимката) не му остава длъжна и отвърна: „Гроздето е кисело?“, като прикачи и усмихнат емотикон.

Камен Влахов бе един от най-колоритните депутати в първата царска парламентарна група - винаги усмихнат и най-често с чаша в ръка. Стана известен с репликата „Ще има легни-стани!”, която изрече към служители на „Паркинги и гаражи”, на които се скара, че му вдигнали колата с паяк.

Всъщност Влахов никога не е бил член на НДСВ. През 2001 г. той и друг колоритен депутат от онези години - доктор Алеко Кюркчиев, влязоха в жълтите листи след коалиционно споразумение с партията им „Българска евродесница”.

Повече от година преди това водили със Симеон Сакскобургготски кореспонденция по факса, за да му развият идеите си за завръщането му. А в НДСВ го поканил Георги Петканов, който му бил асистент в университета и го е изпитвал по финансово право. Стоян Ганев също помогнал за включването му в жълтите листи.

Влахов беше черната овца на царската група, трън в очите на ръководството. „Не мога да се съгласявам с всякакви, понякога безумни идеи, които се предлагаха от ръководството в лицето на Пламен Панайотов. Може невинаги да съм бил прав, но съм отстоявал мнението си”, казва зевзекът.